Vores bidrag

Nybegynderguide til asiatisk „pung“-massage

Oprettet af Trine i kategorien Sex-teknikker - 19.10.2011

symbolfoto_pung-massageSelve penisen får som regel temmelig meget opmærksomhed samtidig med at vedhænget ofte forsømmes. Men hvis sandheden skal frem, så er disse små fløjlsbløde kugler vældig følsomme, og de vil sikkert nyde godt af at få lidt opmærksomhed. Derfor får I i dag en lille vejledning til en blid og erotisk „pung“-massage. Massagen fremmer gennemblødningen, hvilket så til gengæld gør ham i stand til at „holde“ længere, næste gang i nyder en romantisk hyrdetime. :-)

1) Forberedelse: Tag tøjet af og placer dig i en halvt siddende/liggende position. Sørg for at du ligger bekvemt. Slap af og se frem til massagen – eller masser selv! I skal ikke bruge massageolie til de første øvelser, da I så ikke kan tage ordentligt fat og massere kraftfuldt.

2) Strækøvelsen „malk koen“: Nu begynder massagen. I denne øvelse skal pungen strækkes ud og slappe af. Tag en testikel i hver hånd og arbejd med dem skiftevis. Træk i den ene testikel indtil huden strammes helt, og det næsten bliver ubehageligt. Så skifter du til den anden testikel (ligesom når man malker en ko). Gentag øvelsen 20 gange.

3) Øvelsen „salig lyst“: Lad nu begge hænder glide bagud for at massere området mellem anus og pung med cirkelformede bevægelser. Start helt omme ved anus og bevæg dig fremad mod pungen. Fortsæt massagen i 10 min. til området er helt afslappet.

4) Øvelsen „varmens centrum“: Start denne øvelse ved den øvre del af skambenet (ved penisroden) og masser derfra hele området mellem indersiden af lårene og pungen i 10 min. Efterfølgende skal hele området være så gennemarbejdet, at det føles varmt og afslappet.

5) Gentag øvelse nr. 2 med lidt massageolie: Hæld en smule massageolie på pungen og gentag strækøvelserne. Pas på ikke at bruge for meget olie! Olien gør, at hænderne glider bedre og øvelsen føles nu behageligere og mere stimulerende.

6) Øvelsen „juvelposen“: Til sidst helliger vi os pungens sensible hud. Masser og stræk forsigtigt huden mellem tommel- og pegefinger. Selve testiklerne får ro i denne øvelse. Hiv og træk blidt i huden, men kun så meget, at det stadig føles behageligt. Brug cirkelformede bevægelser til nærmest at stryge „rynkerne“ ud af huden, indtil den, efter ca. 5 min., er komplet afslappet.

Hvis I herefter har lyst til mere, kan I selvfølgelig fortsætte med penisen – men hvad I gør med den, det overlader jeg til jeres fantasi… 😉

Og næste gang er det måske hendes tur til at få en erotisk massage?

(6 Votes / Rating: 3,33 af 5)
Loading...Loading...

1 kommentar - skriv din kommentar


Svar auf 'Nybegynderguide til asiatisk „pung“-massage'

Du kan få kommentarer med RSS eller TrackBack til 'Nybegynderguide til asiatisk „pung“-massage'.

 1. J-89 skriver,

  den 23.Januar 2012 om 17:26

  Noget som godt kan bruges til forspil og helt klart er lækkert at give som supplement til et blowjob

Skriv din kommentar

Relaterede artikler om: "Nybegynderguide til asiatisk „pung“-massage"

Andre indlæg om samme emne:

Side 1 af 11
ORION Blog-søgning
Søg
Top 10 - Bedste bidrag
Nye Kommentarer
 • Peter Hjeds: Jeg har et blogindlæg om yoni massage he...
 • P: Mums, syntes det ville være super Nice a...
 • Ole: Jeg tænder totalt på kvinder i gummistøv...
 • Stor Smuk og Dejlig: Hmmm... Det lyder underligt... Først pås...
 • Tina: Ha ha jeg tror jeg vil prøve vejledninge...
 • Kaj R.: Er dette reklame indslag med Sandra Bull...
 • Anonymous: Kan klare 16 cm i diameter...
 • Mads: Spænde undersøgelse! At mænd skulle lugt...
 • Betina: Super vejledning brugte den ofte da jeg ...
 • Rikke: Jeg har - endnu - ingen erfaringer med e...
RSS Feeds: