Hvad er et “dominakys”?

(4 Votes / Rating: 4.25 af 5)
Loading...

symbolfoto_dominaDe af jer, der har besøgt et SM-studio og hørt lidt om, hvad de kan tilbyde, har sikkert også hørt om dominakysset. Det er ikke et kys i almindelig forstand, men en nedværdigende handling, som nok ikke alle bryder sig om.

Kysset bliver brugt som en slags belønning. Og det hele går ud på, at herskerinden spytter sub’en/slaven i munden – dog uden at deres læber mødes. Som ved alle andre SM-lege findes den dog  i en masse variationer. Det kommer helt an på dominaen og hvad hun ynder at praktisere. Et par, der anvender dominakysset i deres private sexliv, udfører det muligvis også på en anden måde, end dominaerne på SM-klinikken.

Der findes i øvrigt yderligere facetter indenfor “spitting”, som det at spytte på hinanden kaldes i SM-kredse. Man kan nemlig også bare vælge at spytte, hvor man har lyst. Det kan fx være på klitoris, anus, penis eller brysterne. Selve seancen går ud på at vise sub’en/slaven, hvem der bestemmer.


'Hvad er et “dominakys”?' have 1 comment

  1. 2. January 2012 @ 16:56 Fetischfan

    underkastelsen i det er vildt pirrende!


Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien