Hvad betyder det, når herre-undertøj har “swell-funktion”?

(6 Votes / Rating: 4.33 af 5)
Loading...
Symbolske shorts med swell-funktion

Jeg er nødt til lige at udrydde en misforståelse!

Jeg har nemlig fundet ud af, at rigtig mange mænd, når det drejer sig om sexet herre-undertøj, ikke tør købe trusser og boxershorts med “swell-funktion”, fordi de fejlagtigt tror, at de så skal rende rundt med en slags konstant rejsning (og i hverdagen ville det sikkert ikke ville være særlig rart).

Men nej, det er ikke sådan “swell-funktionen” fungerer. Det er IKKE en slags indarbejdet penisring, der strammer om penis og derved skaber en erektion. Det betyder bare, at trusser (eller boxershorts) har et ekstra lag stof, med et hul i, i skridtet. Meningen er så, at penis og pung skal puttes igennem hullet for så at blive ført i den rigtige retning (= opad). På den måde ligger penis altid lodret i midten af trussen og fremstår derved helt naturligt som en pæn, men ikke overdrevet stor, bule i bukserne. :-)

Andre trusser, som har en noget lignende effekt, er trusser med den såkaldte “wonder-funktion” eller trusser med en ekstra søm i skridtet, der hæver penis og pung.

Og der er faktisk en yderligere fordel ved at benytte sig af den slags trusser og boxershorts: Jeres penis “hænger” ikke bare, når I  går, løber eller sidder, men bliver i stedet holdt oppe (uden dog at blive klemt på nogen måde). Man kan faktisk sammenligne det lidt med en push-up-BH til kvinder.

Jeg håber, at dette indlæg kan få rigtig mange af jer mænd til at prøve jer frem med erotisk herre-undertøj, som jo faktisk også er ret praktisk. Og vi kvinder kan altså også godt lide at have lidt at kigge på. 😉

Her i vores netbutik finder I et udvalg af trusser og boxershorts med “swell-funktion”.


'Hvad betyder det, når herre-undertøj har “swell-funktion”?' has no comments

Be the first to comment this post!

Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien