Blog Navigation
Kategorier
Erotiske Link TipORION Webtip
Vores bidrag

Gummistøvle-fetich

Oprettet af Trine i kategorien Fetich og SM - 9.08.2011

symbolfoto_gummistøvle-fetichJeg synes, det er ved at være på tide med et nyt fetich-indlæg, og i min søgen efter et spændende emne faldt jeg over dette: Gummistøvle-fetich!

For størstedelen af os er gummistøvler noget, vi bruger, når det regner, vi skal i stalden el.lign. Men der findes altså mennesker, der tænder på materialet.

Denne fetich kan kædes sammen med både sko- og gummi-fetich (latex-fetich) og mange gummistøvle-fetichister tænder i øvrigt også på gummi-regntøj.

Hvad det helt præcis er, der får nogle mennesker til at tænde på materialet er forskelligt. Nogle bliver opstemte bare ved at se en anden person iføre sig gummistøvler. Andre tænder på lyden fra støvlerne, når man bevæger sig i dem. Og så er der dem, der elsker at lugte til materialet og mærke det mod den nøgne hud (gnubbe materialet mod huden). Sidst men ikke mindst er der dem, der bliver seksuelt ophidsede af selv at iføre sig gummistøvler – enten med bare tæer eller iført sexede nylonstrømper (og det gælder både kvinder og mænd).

Og det må siges at være en fetich, der let kan integreres i erotiske rollelege!
Prøv fx at forestille dig den frivole husholderske, der er ved at skrubbe gulvet kun iført gummihandsker, når landmanden kommer ind og sviner gulvet med sine beskidte gummistøvler… ;-)

(3 Votes / Rating: 4,33 af 5)
Loading...Loading...

2 kommentarer - skriv din kommentar


2 Svar auf 'Gummistøvle-fetich'

Du kan få kommentarer med RSS eller TrackBack til 'Gummistøvle-fetich'.

 1. Regntøjselskeren skriver,

  den 5.August 2012 om 11:22

  Hej

  det er et rigtigt godt indlæg du her har skrevet, jeg er en af dem som tænder på Gummiregntøj, som også min forlovede gør det, jeg bliver liderlig af at tage regntøjet på når jeg er nøgen i det som også min forlovede gør, det er desværre ikke en så kendt fetish som eks latex er, det er lidt synd, da vi begge tror at der faktisk er mange flere som tænder på gummiregntøj, mange af de sider som man kan finde på nettet viser ofte at det mest er mænd som jeg selv der bliver liderlige af gummiregntøjet, der er ikke så mange kvinder som gør det,faktisk tror jeg at også rigtig mange kvinder tænder på gummiregntøj, men måske ikke er så meget for at sige det, det er lidt synd at den fetish for gummiregntøj stadigvæk er et stort tabu af fetishes, som lak og latex var for år tilbage.

 2. Mikael skriver,

  den 21.Mai 2013 om 20:20

  Tak, Trine, fordi du har taget emnet op. Jeg er gummistøvle-fetichist og har været det i 50 år. Allerede som 7-årig opdagede jeg, at gummistøvler havde min udsøgte interesse. Siden skulle jeg erfare, at gummistøvler var en dyb og alvorlig fetich for mig. Jeg forsøgte i mange år at undertrykke lysten, da jeg var bange for latterliggørelsen. Jeg voksede op langt ude på landet og troede i mange år, at jeg var den eneste i verden, som havde denne besynderlige lyst til gummistøvler. I dag er jeg medlem af flere internationale hjemmesider for gummistøvle-fetichister. Vi findes i hundredtusindvis. Det var sådan en lettelse for mig at opdage at jeg ikke var alene.
  Det er mest mænd, som er genstands-fetichister. Kvinder tænder mere på begreber. Hvor mænd tænder direkte på genstanden (her gummistøvler), tænder kvinder mere på det, som genstanden repræsenterer. I tilfælde af gummistøvler kunne der være en stærk og maskulin landmand eller fisker. Eller en håndværker. Eller i SM-sammenhænge, hvor gummistøvler kunne signalere afmagt eller magt.
  Jeg vil opfordre alle, som har lysten, til at komme ud af busken. Det er en harmløs ting, som mine børn siger. Og så gør legen med gummistøvler i og udenfor sengen al sex langt mere sjov og ophidsende for gummistøvlefetichister som mig….
  “Just do it”

Skriv din kommentar

Relaterede artikler om: "Gummistøvle-fetich"

Andre indlæg om samme emne:

Side 1 af 11
ORION Blog-søgning
Søg
Top 10 - Bedste bidrag
Nye Kommentarer
 • Kaj R.: Er dette reklame indslag med Sandra Bull...
 • Anonymous: Kan klare 16 cm i diameter...
 • Mads: Spænde undersøgelse! At mænd skulle lugt...
 • Betina: Super vejledning brugte den ofte da jeg ...
 • Rikke: Jeg har - endnu - ingen erfaringer med e...
 • Kristoffer: Det er en super ide.. Vi har også på xxx...
 • Kristoffer: Spændende. De ser fede ud i år :-)...
 • johnny: Lille odin...
 • Jeanette: Lækkert........
 • Mika: Hej chivas, lade heller ved det med chil...
RSS Feeds: