Blog Navigation
Kategorier
Erotiske Link TipORION Webtip
Vores bidrag

Grå stænk i mænds hår – hot or not?

Oprettet af Trine i kategorien Sex fra A-Å - 22.05.2012

arkivfoto grå og sexetNår vi ældes, mister vores hår farven og bliver gråt eller hvidt. Det ændrer selvfølgelig hele vores udseende, (altså med mindre vi farver håret ;-)), og er da også en indikator for vores fremskredne alder. Personligt synes jeg dog, at grå stænk i håret kan give et ultra sexet look!

Bare tag George Clooney for eksempel. Han er da det bedste eksempel på, at en mand kan være ekstrem sexet, selvom han ikke er helt ung længere. Hans hårpragt gør ham da bare endnu mere lækker. Og det er absolut ikke kun ældre/modne kvinder, men også helt unge piger, der ser ham som et sexsymbol.

For et par dage siden kom en af mine kollegaer ind på mit kontor for at blive ynket lidt. Han havde nemlig fundet et gråt hår, da han stod og barberede sig om morgenen. Han er single, og nu var han bange for, at alle kvinder med det samme ville kunne se på ham, at han har rundet de 30. 

Jeg prøvede selvfølgelig at muntre ham lidt op, og det var der i øvrigt også flere af de andre kvindelige kollegaer, der prøvede. Det var dog ikke let, og humøret steg da også først, da vi fik revet håret ud. (Der var kun et enkelt, og han har ikke fået nogle nye siden). Men jeg kan levende forestille mig, hvordan han står og nærstuderer sig selv i spejlet hver morgen nu. ;-)

Han mente i øvrigt, at George Clooney kun udstråler sexappeal for os kvinder, fordi han er en blændende skuespiller med en fed bankkonto. Sådan ser jeg det absolut ikke, men der er måske forskel i den måde, som mænd og kvinder ser det på generelt?

Hvad siger I? Er en mand med grå stænk i håret sexet? Og hvad med kvinder? Kan de bevare deres sexappeal, når de grå hår pibler frem?

Jeg håber, I har lyst til at dele jeres synspunkter med mig.

(1 Votes / Rating: 4,00 af 5)
Loading...Loading...

1 kommentar - skriv din kommentar


Svar auf 'Grå stænk i mænds hår – hot or not?'

Du kan få kommentarer med RSS eller TrackBack til 'Grå stænk i mænds hår – hot or not?'.

 1. Sabrina skriver,

  den 23.Mai 2012 om 09:57

  Jeg synes sagtens mænd med gråt hår kan være lækre – det med kvinder er jeg dog ikke helt sikker på .. Altså Gunn Britt er super flot med gråt hår – men jeg mener at have hørt, at hun har farvet det gråt?! Så er det jo ikke helt det samme :-)

Skriv din kommentar

Relaterede artikler om: "Grå stænk i mænds hår – hot or not?"

Andre indlæg om samme emne:

Side 1 af 11
ORION Blog-søgning
Søg
Top 10 - Bedste bidrag
Nye Kommentarer
 • Kaj R.: Er dette reklame indslag med Sandra Bull...
 • Anonymous: Kan klare 16 cm i diameter...
 • Mads: Spænde undersøgelse! At mænd skulle lugt...
 • Betina: Super vejledning brugte den ofte da jeg ...
 • Rikke: Jeg har - endnu - ingen erfaringer med e...
 • Kristoffer: Det er en super ide.. Vi har også på xxx...
 • Kristoffer: Spændende. De ser fede ud i år :-)...
 • johnny: Lille odin...
 • Jeanette: Lækkert........
 • Mika: Hej chivas, lade heller ved det med chil...
RSS Feeds: